J.M.T. geluidsisolatie technieken

Geluidsisolatie


Uw geluidsproblemen oplossen

Met de invoering van de nieuwe wetgeving (wet milieubeheer en de Arbo-wet) is er voor veel ondernemers een nieuw en hardnekkig probleem ontstaan: geluidsoverlast. Dat kan verregaande consequenties hebben voor de bedrijfsvoering. De diverse overheidsinstanties waaronder bijvoorbeeld de Arbo, eisen vaak op korte termijn aanpassingen en verbeteringen en de ondernemer zit met de handen in het haar. Waar vindt hij de deskundigheid om hem zo snel en zo goed mogelijk te helpen?

    Wat kan JMT Geluidsisolatie voor u betekenen?
  • Begeleiding tijdens de bouw
  • Opstellen stappenplan en overleg met partijen als de gemeente, brandweer en brouwerijen
  • Kwaliteitsbewaking
  • Overleg met architect en interieur ontwerpers
  • Totale levering en uitvoering van alle werkzaamheden m.b.t. de geluidsisolatie en akoestiek

Er zijn tal van besparingen te bedenken. Na het aanbrengen van de voorgeschreven voorzieningen en het aanbrengen van een geluidsgeïsoleerd ventilatiesysteem moet de ruimte gaan voldoen aan de eisen, hier gaat het echter vaak fout want op het moment dat de isolatie is aangebracht komen in willekeurige volgorde: de interieurbouwer, de elektricien, de loodgieter, de CV-installateur en nog enkele handige hulpjes. Zij halen doordat ze niet weten waarom bepaalde dingen zijn gedaan, allemaal weer een paar dB(A) van het bereikte resultaat af. Hierdoor wordt uiteindelijk niet het resultaat bereikt waar men voor aan de slag is gegaan.

J.M.T. Geluidsisolatie technieken BV te Mierlo heeft omdat het zelf een aantal jaren geleden vanuit de horeca is ontstaan begrepen dat de nazorg naar al deze mensen toe een hele belangrijke factor is in het behalen van die uiteindelijke extra dB(A)'s. Niet voor niets werken wij voor de overheid en diverse toonaangevende brouwerijen in Nederland.